Dobrodošli na sajt [www.agronikpriboj.rs] (u daljem tekstu „mi“, „naš“, „nas“). Korišćenjem našeg veb-sajta, uključujući i online prodavnicu, slažete se sa sledećim Uslovima korišćenja. Preporučujemo pažljivo čitanje ovih Uslova kako biste bili upućeni u pravila i uslove korišćenja našeg sajta.

Online prodavnica

Naša online prodavnica omogućava vam kupovinu proizvoda direktno sa našeg sajta. Sledeći odredbe se odnose na kupovinu proizvoda putem online prodavnice:

Narudžbine i plaćanje

  1. Kada postavite narudžbinu, obavezujete se da ćete pružiti tačne, potpune i aktuelne informacije o sebi.
  2. Plaćanje se vrši putem odabrane metode.
  3. Cene proizvoda prikazane na sajtu su u lokalnoj valuti i uključuju sve primenljive poreze.

Isporuka

  1. Isporuka se vrši na adresu koju ste naveli prilikom postavljanja narudžbine.
  2. Troškovi isporuke zavise od veličine paketa i mogu varirati.

Reklamacije i povraćaj sredstava

  1. Detaljne informacije o pravilima i postupku reklamacija i povraćaja sredstava možete pronaći na našoj stranici za podršku.

Odricanje od odgovornosti

Mi činimo razumne napore da obezbedimo tačne informacije na sajtu, ali ne garantujemo potpunost, tačnost ili aktuelnost informacija. Korišćenje informacija na sopstveni rizik.

Intelektualna svojina

Sav sadržaj na našem sajtu, uključujući tekstove, grafike, logotipe, ikone, slike, audio snimke i softver, zaštićen je autorskim pravima, žigovima i drugim pravima intelektualne svojine.

Izmena uslova korišćenja

Zadržavamo pravo da u bilo kom trenutku izmenimo ove Uslove korišćenja. Vaša obaveza je da periodično pregledate Uslove korišćenja kako biste bili obavešteni o eventualnim promenama.

Kontakt

Ako imate pitanja u vezi sa ovim Uslovima korišćenja, molimo vas da nas kontaktirate.